Let op: in verband met drukte kunnen wij niet garanderen dat er in het gekozen tijdvak wordt bezorgd.
 • Goede kwaliteit
 • Voor 15.00 uur besteld, vandaag bezorgd
 • Op en top vers
 • Veilig betalen
 • Samengesteld met aandacht
 • RoZus bloemen en planten Warnsveld

  Rouwwerk

  Voor de treurige gebeurtenissen in uw leven kunnen wij zorgen voor een mooi rouwbloemstuk of boeket. Graag maken we voor u de mooiste bloemwerken voor een waardig afscheid.

  Vanzelfsprekend staat uw wens voorop. Wij hebben in onze winkel diverse boeken en voorbeelden van bloemstukken. U kunt deze desgewenst ook mee naar huis nemen, en als u dit op prijs stelt, komen wij bij u thuis om samen tot de gewenste samenstelling van het bloemstuk te komen.
  RoZus bloemen en planten Warnsveld


  RoZus bloemen en planten Warnsveld RoZus bloemen en planten Warnsveld

  Persoonlijk

  De vorm van een rouwbloemstuk kunt u zelf bepalen. Naast de klassieke vormen zoals de druppelvorm of de biedermeier, zijn er diverse mogelijkheden zoals in de vorm van een hart, krans, kruis of vlinder.

  Een rouwbloemstuk is een gestoken stuk en is mogelijk vanaf € 50,00. Een rouwboeket is in boeketvorm en kunt u op een kist leggen of in een vaas zetten. Een boeket is verkrijgbaar vanaf € 35,00.

  Het is ook mogelijk om een rouwbloemstuk via onze webshop te bestellen. Bij de notities kunt u eventuele aanpassingen aangeven .

  Een aantal voorbeelden van rouwwerken vindt u hier.

  Meer weten?

  Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Of via 0575-471688, info@rozus.nl, of kom langs in onze winkel.

  * Verplichte velden